Llista electoral de la CUP Celrà

Us presentem les 23 persones (13 candidats/es i 10 suplents) que integren la llista de la CUP Celrà a les eleccions municipals del 26 de maig de 2019.

 

Dani Cornellà1. Dani Cornellà Detrell. 40 anys. Veí del Barri Vell. Diplomat en educació social i llicenciat en psicopedagogia. Director d’un centre de menors. Regidor des de 2007, alcalde de 2011 a 2013 i de 2015 a 2019, 1r tinent d’alcalde de 2013 a 2015. Soci de l’ANC i d’Òmnium Cultural, membre de la Coordinadora de Festes i d’Acció Cultural de Celrà.
Pitu Bartis2. Pitu Bartis Fàbrega. 50 anys. Veí de la zona del carrer Cabanya. Diplomat en educació social i llicenciat en psicopedagogia. Treballa als serveis socials de Salt. Regidor des de 2011 i 1r tinent d’alcalde de 2015 a 2019. Soci d’Òmnium Cultural. Ha format part de l’AMPA de Les Falgueres.
Eulàlia Ferrer3. Eulàlia Ferrer i Benito. 43 anys. Veïna de la zona del carrer Cabanya. Educadora social i mare. Regidora de Medi Ambient i Participació de 2015 a 2019. Ha estat membre del grup de percussió laMassaBloco de Taxeks i copresidenta de l’AFA Falgueres.
Dani Jiménez4. Dani Jiménez Elvira. 45 anys. Veí de la carretera de Palamós. Llicenciat en dret i diplomat en relacions laborals. Administratiu a l’Espai Marfà, equipament cultural de l’Ajuntament de Girona. Fundador de la plataforma Salvem la Llera del Ter i graller de la Colla Gegantera de Celrà. Membre del CDR Celrà.
Sònia Fortià5. Sònia Fortià Martí. 48 anys. Veïna del barri de Palagret. Auxiliar clínica al Servei de Rehabilitació Comunitària del Gironès i Pla de l’Estany. Regidora de Gent Gran i Patrimoni de 2016 a 2019. Coordinadora del Gran Recapte que organitza Càritas a Celrà. Ha participat a L’Armari dels Aliments.
Montse Carré6. Montse Carré Dalmau. 38 anys. Veïna de la carretera de Palamós. Administrativa i gestora de xarxes socials. Ha format part de l’AMPA de l’escola bressol Trapelles, l’AFA de l’escola Les Falgueres i ha col·laborat amb associacions com els Pastorets o Celrà s’Engalana.
Albert López7. Albert López i Guàrdia. 37 anys. Veí del carrer Costa Brava. Mestre d’educació infantil. Membre de l’equip directiu d’una escola bressol municipal de Girona. Membre de l’AFA de l’escola bressol Trapelles i col·laborador de l’ICE de la UdG. Membre del CDR Celrà i militant de la Intersindical-CSC.
Aram Aymerich8. Aram Aymerich Besalú. 26 anys. Veí del carrer Germans Sàbat. Ha estudiat lletres i actualment treballa al servei de recollida porta a porta. Ha estat membre del Jovent de Celrà i està vinculat a l’Associació Juvenil Esplai Celrà.
Blanca Ribas9. Blanca Ribas Ros. 45 anys. Veïna del carrer Cabanya. Higienista bucodental. Forma part de la junta de Pastorets, col·labora a la Festa d’en Bernat Banyut i a l’AMPA de L’Aulet.
David Planas10. David Planas i Lladó. 46 anys. Veí de la carretera de Palamós. Actor. Ha estat un dels impulsors dels Pastorets de Celrà i col·labora amb el grup de teatre local, entre altres activitats.
Clara Roig11. Clara Roig Brugués. 31 anys. Veïna de la rambla Josep Pla. Mestra d’educació especial i màster en pedagogia sistèmica. Treballa en una escola de Palamós. Ha format part de l’AFA de l’escola bressol i ha participat en el Carnaval de Celrà.
Joan Fugarolas12. Joan Fugarolas Rodenas (Joanfu). 51 anys. Veí del barri de la Fàbrica. Diplomat en treball social. Treballa de tècnic de participació. Membre del CDR Celrà. Col·labora amb la Colla Gegantera de Celrà.
Annabel Martínez13. Annabel Martínez Pérez. 35 anys. Veïna de la carretera de Juià, zona polígon residencial. Mestra d’educació primària. Participa en diferents activitats del poble, com el Pessebre Vivent i una comparsa de Carnaval. Col·labora en la comissió de festes de l’AFA de Les Falgueres.
Mariona Palomeras14. Mariona Palomeras Cla. 31 anys. Veïna del veïnat de Cal Gueito. Tècnica en educació infantil. Actualment treballa a l’escola bressol municipal de Salt. Membre del CDR Celrà.
Oriol Rigau15. Oriol Rigau Argilaga. 25 anys. Veí del carrer Germans Sàbat. Graduat en ciències de l’activitat física i l’esport. Entrenador d’handbol, preparador físic i monitor de lleure. Membre de l’Associació Juvenil Esplai Celrà.
Maria Angelats16. Maria Angelats Carbó. 42 anys. Veïna de la ronda de Baix. Diplomada en educació infantil i educació social i màster en pedagogia sistèmica. Educadora a les escoles bressol municipals de l’Ajuntament de Girona.
Francesc Anton17. Francesc Anton Duarte. 51 anys. Veí del Barri Vell. Llicenciat en filosofia. Administratiu a la Universitat de Girona. Soci de Coop57 i Òmnium Cultural.
Tere Gómez18. Tere Gómez Ruiz. 35 anys. Veïna del polígon residencial, zona esportiva. Diplomada en educació social i postgrau en orientació laboral. Tècnica i coordinadora de projectes de formació i ocupació a la Fundació Gentis.
Jan Costa19. Jan Costa Rengel. 29 anys. Veí del barri de Palagret. Graduat en mestre d’educació primària. Regidor de Serveis Socials i Habitatge de 2015 a 2019. Exmembre de l’Assemblea de Joves de Celrà i col·laborador de l’Associació Juvenil Esplai Celrà.
Meritxell Martín20. Meritxell Martín Rovira. 38 anys. Veïna del polígon residencial. Llicenciada en geologia. Professora de secundària de ciències naturals i tecnologia. Regidora de Joventut, Medi Ambient i Mobilitat de 2011 a 2013. Afiliada a la Coordinadora Obrera Sindical (COS) i membre de associació Lluito per Tu.
Mar Camps21. Mar Camps Mora. 27 anys. Veïna del barri de la Fàbrica. Graduada en humanitats i màster en periodisme internacional. Periodista. Regidora d’Atenció Ciutadana, Compromís Nacional i Internacional i Comunicació i Noves Tecnologies de 2015 a 2019.
Mercè Amich22. Mercè Amich Vidal. 26 anys. Veïna del carrer Cabanya. Politòloga especialitzada en inserció sociolaboral. Treballa al tercer sector social. Regidora d’Igualtat de 2015 a 2019, de Gent Gran de 2015 a 2016 i de Joventut de 2016 a 2019.
Enric Carreter23. Enric Carreter i Adzerías. Veí del barri de Palagret. Llicenciat en dret. Tècnic superior de l’administració. Soci d’Òmnium Cultural i de Som Energia. Membre del CDR Celrà.